EEN HOOG NIVEAU IN SCHOONMAAK DIENSTEN

MET OOG VOOR DETAIL EN KWALITEIT

ZORG VOOR FACILITAIRE DIENSTEN

MET GEMOTIVEERDE MENSEN

DAT IS SCHOONMAAKBEDRIJF HOEVELAKEN

TOT UW DIENST!

Even voorstellen

Schoonmaken is onze passie voor het leveren van kwaliteit’s dienstverlening voor een betaalbare prijs.

De eerste indruk is belangrijk. Een verzorgd uiterlijk geeft de belofte van kwaliteit. De indruk van uw kantoorgebouw, zowel binnen als buiten, bepaalt de eerste gedachte over uw bedrijf, daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers in een prettige en schone omgeving kunnen werken.

Schoonmaakbedrijf Hoevelaken zorgt ervoor dat uw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit waar u voor staat ook te zien is in de binnen en buitenkant van uw bedrijfspand. Ruime ervaring in schoonmaak & onderhoud staan voor kwaliteit van onze zijde.

Deskundigheid

In een schone en hygiënische werkomgeving leveren medewerkers de beste prestaties. Met deskundigheid, innovatiekracht en gemotiveerde mensen, beheersen wij ons vak tot in alle finesses. Daarom kiezen bedrijven en instellingen uit alle branches voor schoonmaakbedrijf Hoevelaken

Schoonmaakbedrijf Hoevelaken is sinds 1996 gebrand op kwaliteit in de schoonmaak voor een redelijke prijs. Wij hebben een zeer gevarieerde klantenkring. Zo maken wij letterlijk van garage tot kasteel schoon.

Tot onze klanten kring behoren o.a. hotel’s, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, huisartsenpraktijken, overheid – instellingen en horeca gelegenheden.